Over Schoolbloemen.nl

Welkom bij Schoolbloemen.nl, het platform voor boeketten, droogbloemen en planten speciaal voor iedereen die werkzaam is in het onderwijs.

Een docent of medewerker bedanken en blij maken, daar zetten wij ons voor in. Samen met onze kwekers selecteren wij de beste kwaliteit producten, die dagelijks door onze kwekers worden aangeleverd en met de hand worden gebonden. Hierbij vinden wij duurzaamheid belangrijk. Al onze verpakkingen zijn dan ook duurzaam. Zo maken wij niet alleen onze klanten blij, maar ook het milieu.

De organisatie is opgericht door een enthousiaste groep ondernemers met veel ervaring in de bloemensector. Wij willen iedereen in het onderwijs op een makkelijke en gebruikersvriendelijke wijze ondersteunen met het bestellen van boeketten, droogbloemen en planten. Schoolbloemen.nl biedt een mooi assortiment aan producten van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Missie

Het is ons doel om zoveel mogelijk mensen die in het onderwijs werkzaam en verbonden zijn aan het onderwijs blij te maken met verse boeketten, stijlvolle droogbloemen en prachtige planten.

Visie

Wij willen het bestellen van boeketten, droogbloemen en planten op een kwalitatief hoogstaande wijze aanbieden tegen een betaalbare prijs voor het onderwijs ondersteund door de beste kwekers.

Team

Om deze missie en visie te realiseren hebben we een toegewijd team dat zich sterk betrokken en gemotiveerd voelt om het bestellen van boeketten, droogbloemen en planten professioneel te organiseren. Ondersteund door de beste kwekers en logistieke organisaties zorgen wij dat de bestellingen goed verlopen. Samen met onze klanten werken wij aan de uitbreiding van het platform.

Wij willen zoveel mogelijk mensen in het onderwijs blij maken met dit platform. Het team en netwerk van Schoolbloemen.nl ondersteunt de klanten met de bestellingen en is dagelijks bereikbaar voor al uw vragen en suggesties. Ieder kwartaal brengen wij mooie nieuwe collecties uit en regelmatig kunt u extra aanbiedingen vinden.

Meer informatie

Wij werken nauw samen met scholen, docenten en onderwijsorganisaties om het Schoolbloemen platform continu te verrijken en te verbeteren.

Wanneer u meer informatie wilt over de boeketten, droogbloemen of planten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen op hello@schoolbloemen.nl. Ook voor bestellingen voor groepen of voor bij speciale gelegenheden, kunt u ons altijd benaderen.

U kunt ons telefonisch bereiken op 010 – 307 32 63